Fiskalne Kase

Infoteh je za svojih 14 godina postojanja izrastao u dinamičnu, pouzdanu, kvalitetnu i prepoznatljivu kompaniju posebno u domenu "fiskalnih i POS sistema".
Mi smo jedna od retkih kompanija na tržištu SCG-a koja ima višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti. Ovu konstataciju potkrepljuju naše mnogobrojne reference širom Crne Gore, (gde jedini imamo odobrenje Ministarstva finansija Republike Crne Gore za prodaju fiskalnih štampača i POS sistema), među kojima izdvajamo Jugopetrol Kotor, Republički fond za Zdravstvo Crne Gore, komplekse luksuznih hotela i restorana duž Jadranske obale. Za tržište Srbije, za predstojeću fiskalizaciju, od široke lepeze ponuđača "fiskalnih kasa i POS sistema"
mi smo se odlučili za one koji su se u u svakom pogledu pokazali kao najbolji, a to su u svetu najpoznatija imena: Omron, Anker i Epson. Usled dugogodišnje, uspešne, poslovne saradnje kompanija Infoteh je eksluzivni zastupnik kompanija Omron i Anker za teritorije Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.
Da bi jedna kompanija mogla da bude lider na tržištu nije dovoljno imati samo najbolje proizvode, već mora imati pouzdanu, kvalitetnu i brzu uslugu. Zbog toga smo razvili servisnu i distributersku mrežu širom Srbije i Crne Gore, koja u ovom trenutku broji već preko 60 privrednih subjekata, a taj broj nije konačan.
Komparativna prednost naše ponude je što svi naši proizvodi pouzdano rade u mrežnom okruženju. To je zasluga vrhunske opreme iz ponude Infoteha, ali isto tako i uloženih ličnih napora na stvaranju lepeze softverskih alata za komunikaciju fiskalnih kasa i POS sistema.
Za kraj upoznavanja sa Infotehom ostavili smo prijatno iznenađenje za sve naše poslovne partnere – već pomenuti komunikacioni softver, zatim softver "Posman", koji omogućava manipulaciju podataka između kasa i vašeg informacionog sistema, i softver "Back office IT lite", koji je informacioni sistem sam po sebi i u sebi sadrži prethodna dva, su za naše komitente besplatni!
2000. Copyright © V2 Internet Design Studio & Infoteh | Optimizovano za rezoluciju 800x600 px | Kontakt webmaster