POS Oprema

 

DA LI IMATE OVAKVE PROBLEME: nije Vam poznato koje sve artikle imate u Vašem objektu i u kojim količinama, gubite dragoceno vreme, prekidate rad i angažujete mnogo radnika zbog nivelacije cena i popisa artikala, morate da odstranjujete proizvode jer im je prošao rok trajanja, stvaraju se redovi i gužve na kasama, imate veliki procenat grešaka pri samoj prodaji, ne možete u potpunosti da ispratite fizički promet i dr.

ŠTA OMOGUCAVAJU POS FISKALNI SISTEMI: direktan uvid u količine i asortiman Vaših zaliha u objektu, skladištu i sl.; automatsku nivelaciju cena, nepogrešivo obračunavanje cene prodate robe, brzu opslugu kupca prilikom plaćanja, uvid u specifične karakteristike pojedinih artikala (rok trajanja, uslovi čuvanja i sl), podržavaju i evidentiraju sve vrste plaćanja, daju različite tipove izveštaja (o dnevnom, nedeljnom i dr. prometu, prodaji kasira, prodaji odredenih artikala)

KAKO SE KORISTE POS FISKALNI SISTEMI DIREKTNO U PRODAJI: Svaki artikal u Vašem objektu ima jedinstveni identifikacioni broj (ili uz pridruženu bar kod oznaku ili kao šifra). Neposrednom prodajom proizvoda, automatski se očitava ili bar kod oznaka ili se unosi šifra proizvoda u terminal. Računar povezuje dobijeni podatak sa odgovarajućim brojem artikla u bazi podataka i tako preuzima podatak o ceni, nazivu proizvoda, porezu ili nečemu drugom i taj podatak prikazuje na displeju.

POS sistemi, kombinacija PC tehnologije sa dodatkom specificnih POS funkcija, a zajedno sa ITI TOTAL SOLUTION predstavljaju idealno rešenje za zadovoljenje svih potreba Vaše delatnosti.
Osnovne karakteristike su izuzetno atraktivan, ergonomski dizajn, veoma male dimenzije, velika fleksibilnost, a ono što je najbitnije za korisnika je jednostavno rukovanje. Za razliku od klasicnih elektronskih registar kasa POS sistemi pružaju korisniku vidljive prednosti: brza, pouzdana komunikacija izmedju terminala i servera u okviru mreže, prenos podataka se može rešiti na puno nacina; registracija prodaje stalnih korisnika - sa virmanom, na odloženo,...; placanje cekom sa evidencijom banke; izbor artikala iz baze; detaljni izveštaji svih mogucih vrsta; mogucnost kaucije; itd.

GDE SVE MOGU DA SE KORISTE: u manjim i vecim trgovinskim radnjama sa razlicitim asortimanom, u supermarketima i hipermarketima, u objektima uslužnih delatnosti, u veleprodajnim objektima, skladištima i dr.

SOFTVER: uz POS sisteme isporucuje se univerzalni softver koji se može povezati sa svim postojecim programima za pracenje robno-novcanog poslovanja. Softver podržava rad više prodavaca (konobara), više vrsta placanja (cek, kreditna kartica,...), generiše detaljne izveštaje svih vrsta. 


2000. Copyright © V2 Internet Design Studio & Infoteh | Optimizovano za rezoluciju 800x600 px | Kontakt webmaster